すしの善衆/寿し友司

大久保友司

岡崎高級寿司屋 岡崎市寿司屋 岡崎寿司屋 すしの善衆/寿し友司

​​

寿司職人。1986年愛知県岡崎市生まれ。​

10歳の頃に寿司職人を志し、

18歳で名古屋にある寿司屋で8年修行。​

その後すしの善衆に店長として入社。

女将さんが引退されると知り、​

5年後に引き継がせていただくことを決意。

そこから52年の歴史と想いを背負い、

寿し友司とオリジナルブランドを創るなど

日々寿司と向き合い挑戦している。



​Yuji Okubo​


​sushi chef. Born in Okazaki City, Aichi Prefecture in 1986.​

Aspiring to be a sushi chef when he was 10 years old,​

At the age of 18, he trained at a sushi restaurant in Nagoya for eight years.​

After that, he joined Sushi no Zenshu as a store manager.​

Knowing that the proprietress is retiring,​

Decided to take over after 5 years.​

Carrying the history and thoughts of 52 years since then,​

Creating an original brand with Tomoji Sushi​

I face sushi every day and challenge myself.​

岡崎高級寿司屋 岡崎市寿司屋 岡崎寿司屋 すしの善衆/寿し友司
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